Ajankohtaista

Avoimen yliopiston opinnot Kauhajoen opistolla

Lukuvuonna 2021-2022 voi opistolla suorittaa avoimen yliopiston opintoja Jyväskylän ja Itä-Suomen yliopistojen tutkintovaatimusten mukaan. Valittavana ovat kasvatustieteen, yleisen teologian, ravitsemustieteen sekä markkinoinnin perusopinnot. 

Opiskelemaan tuleva voi suorittaa 25 opintopisteen perusopinnot, tai täydentää osaamistaan valitsemalla kokonaisuuksista pelkästään yksittäisen opintojakson.

Ilmoittautuminen kasvatustieteen opintoihin on käynnissä 31.8. saakka. Kasvatustieteen opinnoissa on käytössä ryhmänohjausmalli, johon sisältyy lähitapaamisia sekä pari- ja ryhmätehtäviä. Ryhmän lisäksi opinnot sisältävät itsenäistä opiskelua ja oppimistehtäviä. Ryhmäohjausmalli antaa paljon tukea oppimiseen esimerkiksi tieteellisen tekstin kirjoittamisen ohjauksella. Muut perusopinnot toteutetaan verkko-opintoina, joihin ilmoittautumisia otetaan vastaan syyskuun puolelle saakka. Yksittäisiin opintojaksoihin ilmoittautuminen puolestaan päättyy aina paria viikkoa ennen opintojakson alkamista.

Avoimen opintoja voi opiskella ilman pääsykokeita, ja ne sopivat opiskelutaustasta riippumatta esimerkiksi välivuotta pitäville, harrastukseksi, ammattitaidon ylläpitoon, ja yleisesti itsensä kehittämiseen. Opinnot sopivat joustavan muotonsa ansiosta hyvin myös työssäkäyville. Opiskelu avoimessa yliopistossa tarjoaa mahdollisuuden tutustua yliopistolliseen koulutukseen, ja opinnot voi liittää myöhemmin osaksi yliopistotutkintoa.

Lisätietoa opinnoista antaa koulutussuunnittelija Kati Yli-Teevahainen numerosta 0400-536 916, tai sähköpostitse akatemia(at)keo.fi.

Picture of Anu Salmela

Anu Salmela

Ajankohtaista