Ajankohtaista

Hei opiskelija! Hae brändilähettilääksi!

Millaista on opiskelu Kauhajoen opistossa? Miten valita oma ala? Millaista on opiskelijan arki? Hae Kauhajoen opiston brändilähettilääksi ja kerro omista opiskelukokemuksista opiston somekanavissa. Hakuaika 27.3. saakka!

Brändilähettiläät ovat tärkeä osa opistomme markkinointia. Brändilähettiläät luovat opistomme kasvot ja tarjoavat samaistumiskohteen hakijoille. Tehtävään kuuluu noin puolen minuutin kestoisten videojulkaisujen tekeminen opiston some-kanaviin. Lähettiläs (lähettiläät) eivät ole työsuhteessa opistoon, joten tehtävät saavat olla hyvin vapaamuotoisia ja opiskelijalähtöisiä.

Tehtävissään onnistuneille lähettiläille jaetaan lukuvuoden loputtua sadan euron brändilähettilään stipendi. Tehtävästä tulee myös maininta todistukseen.

Brändilähettilääksi voivat hakea kaikki opiston opiskelijat. Tehtävään riittää positiivinen asenne ja kiinnostus jakaa tietoa omista opinnoista ja opistosta. Sinun ei siis tarvitse olla kokenut esiintyjä. Tärkeintä on oma opiskelukokemuksesi! Toivomme hakemuksia kaikenlaisista taustoista tulevilta opiskelijoilta.

Kiinnostuitko?
Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi nimelläsi varustettuna sähköpostiin jussi.luoma@opisto.info otsikolla ”Brändilähettiläs”.

Valinta opiston brändilähettilääksi tehdään jo keskiviikkona 27.3. joten toimi nopeasti. Tehtävä alkaa 2.4. ja kestää 23.5. saakka.

terveisin
Opiston markkinointityöryhmä

Picture of Joni Rinta-Möykky

Joni Rinta-Möykky

Ajankohtaista