Hinnat

Hinnat

Hieroja– ja Hieroja & Personal trainer -linjoilla opintomaksu on 170 €/kk sisältäen opetuksen ja lounasruokailun koulupäivinä opistossa.

Täysihoitohinta, joka sisältää opetuksen, asumisen opiston asuntolassa ja ruokailut (sis. aamiainen, lounas, päivällinen) koulupäivinä on
Hieroja– ja Hieroja & Personal trainer -linjoilla 204 €/kk.

Muiden opintolinjojen hinta on 340 euroa/kuukausi

Hintaan sisältyy opetus ja lounasruokailu koulupäivinä opistossa.

Täysihoitohinta, joka sisältää opetuksen, asumisen opiston asuntolassa ja ruokailut (sis. aamiainen, lounas, päivällinen) koulupäivinä on 408 euroa/kuukausi

Opintopaikka varmistetaan maksamalla varausmaksu 80 euroa, joka hyvitetään opiskelijalle takaisin viimeisessä opintomaksuerässä. Varausmaksua ei hyvitetä keskeyttäneille tai aloittamatta jättäneille opiskelijoille. Opintopaikat täytetään varausmaksujärjestyksessä.

Varausmaksu ei ole käytössä seuraavilla koulutuslinjoilla
– TUVA (tutkintokoulutukseen valmentava koulutus)
– Opistovuosi Oppivelvollisille
– Aikuisten perusopetus
– Maahanmuuttajien kotoutuskoulutus

Kauhajoen Opiston hinnat

Tuva

Opetus, oppikirjat ja lounas ovat maksuttomia niille, jotka ovat saaneet peruskoulun päättötodistuksen tänä keväänä tai vuosi sitten. Opistolla asuvat opiskelijat saavat ilmaisen asunnon 2-3 hengen huoneessa opiston asuntolassa, aamupalan, lounaan ja päivällisen koulupäivinä. Kotimatkakustannukset tulevat opiskelijalle

Aikuisten perusopetus

Peruskoululinjan aikuisopiskelijoille opiskelu ja asuminen on maksutonta.
Vape:lla opiskelevien opintomaksuista tehdään erillinen sopimus kotikunnan kanssa.
Perusopetuksen opiskelijoilla on mahdollisuus hakea opintotukea.

Opintotuki

Opintolinjoilla opiskelu on päätoimista opiskelua ja oikeuttaa opintotukeen. Opintotuki koostuu opintorahasta, asumislisästä ja valtion takaamasta opintolainasta. Opintorahan suuruus on maksimissaan noin 250 euroa/kk ja asumislisä opistolla asumiseen noin 90 euroa/kk, nämä ovat yhteensä noin 340 euroa/kk. Jos olet alle 18-vuotiaan lapsen huoltaja, voit saada opintorahan lisäksi opintorahan huoltajakorotuksen, joka on 100,00 euroa/kk. Valtion takaamaa opintolainaa on mahdollista saada opintoihin maksimissaan 650 euroa/kk. Opintotukea haetaan täyttämällä hakemuslomake OT1. Sen saa oppilaitoksesta tai KELA:n toimistosta tai sen voi tulostaa osoitteesta kela.fi. Samalla lomakkeella haetaan opintorahaa, asumislisää ja opintolainan valtiontakausta.Katso lisätietoa opintotuesta Kelan sivuilta. Aikuisopiskelijalla on mahdollisuus hakea myös aikuiskoulutustukea. Lisätietoja siitä saat osoitteesta tyollisyysrahasto.fi.

LUKUVUOSISTIPENDI!

Opisto jakaa harkinnanvaraisesti koko lukukauden tai lukuvuoden kattavan opintostipendin muutamalle opiskelijalle vuosittain. Uskomme, että opiskelu kannattaa aina. Siksi haluamme tällä stipendillä motivoida opiskelijoita hakeutumaan mieleiselleen alalle koulutukseen. Tutustu opintolinjoihimme, tee päätös ja hae koko lukukauden tai -vuoden kattavaa opintostipendiä vapaamuotoisesti, mutta perustele opintostipendin tarpeesi hyvin – ja kuka tietää, ehkä juuri sinä olet stipendin saajien joukossa.

Riippumatta opintojen suuntautumisesta tai opintopisteiden määrästä, haluamme tarjota sinulle mahdollisuuden saada tämä stipendi. Opiskelu on rikastuttava kokemus ja se auttaa ymmärtämään kanssaihmisiä ja maailmaa paremmin. Opiston myöntämä stipendi ei ole laina, emmekä velvoita hakijaa esittämään opintosuorituksia, motivaatiota opiskeluun sen sijaan olisi hyvä olla.

Muuta

  • Lukukauden maksut maksetaan viidessä, ja koko lukuvuoden maksut kymmenessä erässä.
  • Majoitustilat luovutetaan opiskelijoille hakujärjestyksessä siihen saakka, kun paikkoja riittää.
  • Opisto on eri oppilaitosverkostojen jäsen, opiskelijalla on mahdollisuus ottaa lisäopintoja Opinlakeus -oppilaitoksista, joistakin Kauhajoen 2. asteen muista oppilaitoksista tai avoimesta yliopistosta.