Lyhytkurssit

Akupainantaa arkivaivoihin

Ajankohta: tulossa lv 21-22

Akupainantakurssilla tutustutaan lyhyesti kiinalaisen lääketieteen perusperiaatteisiin ja opetellaan löytämään akupisteitä, joita sormin käsittelemällä voidaan helpottaa monia tavanomaisia vaivoja. Kurssi sopii hierojille, terapeuteille tai kelle tahansa, joka on kiinnostunut itsensä tai toisten hoitamisesta lääkkeettömästi. Varaudu mukavin vaattein, joiden läpi pisteet voi paikallistaa.

Laajuus:

15 h

Aikataulu:

pe klo 18.00-20.45, la 9.00-15.45 ja ja su 9.-14.00

Kouluttaja:

Raija-Liisa ”Lippe” Äystö, diplomi-shiatsuterapeutti, diplomi-fytoterapeutti, koulutettu hieroja

Hinta:

179 € sisältäen opetuksen ja materiaalit sekä pe iltapala, la-su lounaat ja kahvit, tai 209 € sisältäen opetuksen ja majoituksen täyshoidolla

Ilmoittautuminen, peruutusehdot ja lisätiedot:

Ilmoittaudu mukaan viimeistään x.x.202x. Kurssille osallistumisen voi perua maksutta ilmoittautumispäivään mennessä. Ilmoittautumisajan jälkeen tehdyistä peruutuksista perimme 50 % kurssimaksusta. Peruuttamatta jätetyistä ilmoittautumisista perimme täyden kurssimaksun. Kaikille kurssille ilmoittautuneille lähetetään kutsukirje ja kurssiohjelma sähköpostitse noin 10 päivää ennen kurssin alkua. Kurssin toteutuminen edellyttää 10 ilmoittautunutta. Mahdollisesta kurssin peruuntumisesta ilmoitamme ensisijaisesti sähköpostitse. Kurssimaksun maksamista varten saat laskun postitse kurssin jälkeen. Ilmoittautumisajan jälkeen voi vielä tiedustella onko kurssilla tilaa.

Kauhajoen opisto
toimisto puh. 020 765 9230, keo(at)keo.fi
koulutussuunnittelija puh. 0400 536 916, kurssit(at)keo.fi