Lyhytkurssit

Akupainantaa arkivaivoihin

Ajankohta:

Ei sovittua ajankohtaa. Voit kuitenkin ilmoittautua jo mukaan, niin kurssi järjestetään viimeistään sitten kun on 10 ilmoittautunutta.  

Akupainantakurssilla tutustutaan lyhyesti kiinalaisen lääketieteen perusperiaatteisiin ja opetellaan löytämään akupisteitä, joita sormin käsittelemällä voidaan helpottaa monia tavanomaisia vaivoja. Kurssi sopii hierojille, terapeuteille tai kelle tahansa, joka on kiinnostunut itsensä tai toisten hoitamisesta lääkkeettömästi. Varaudu mukavin vaattein, joiden läpi pisteet voi paikallistaa.

Laajuus:

15 h

Aikataulu:

pe klo 18.00-20.45, la 9.00-15.45 ja ja su 9.-14.00

Kouluttaja:

Raija-Liisa ”Lippe” Äystö, diplomi-shiatsuterapeutti, diplomi-fytoterapeutti, koulutettu hieroja

Hinta:

  • Kurssimaksu 199 € (sis. opetus, materiaalit)
  • Majoitus 50 €
  • Ruokapaketti majoittujille R1: 55 € (pe-la iltapala, la-su aamupala, la-su lounas ja kahvi, la päivällinen)
  • Ruokapaketti R2: 39 € (pe iltapala, la-su lounas ja kahvi)

Ilmoittautuminen, peruutusehdot ja lisätiedot:

Ilmoittaudu mukaan viimeistään x.x.2023. Kurssille osallistumisen voi perua maksutta ilmoittautumispäivään mennessä. Ilmoittautumisajan jälkeen tehdyistä peruutuksista perimme 50 % kurssimaksusta. Peruuttamatta jätetyistä ilmoittautumisista perimme täyden kurssimaksun. Kaikille kurssille ilmoittautuneille lähetetään kutsukirje ja kurssiohjelma sähköpostitse viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen. Kurssin toteutuminen edellyttää 10 ilmoittautunutta. Mahdollisesta kurssin peruuntumisesta ilmoitamme ensisijaisesti sähköpostitse. Kurssimaksu maksetaan etukäteen. Saat maksamista varten laskun sähköpostiisi 10 päivää ennen kurssin alkua.  Ilmoittautumisajan jälkeen voi vielä tiedustella onko kurssilla tilaa.

Kauhajoen opisto
toimisto puh. 020 765 9230, keo(at)keo.fi
koulutussuunnittelija puh. 0400 536 916, kurssit(at)keo.fi