Lyhytkurssit

Älä tule paha stressi - tule hyvä olo

Ajankohta: 8.-9.4.2022

Kurssilla puhumme stressistä ja miten se vaikuttaa meihin. Etsimme keinoja selättää stressi henkisen hyvinvoinnin avulla. Opimme havaitsemaan aikavarkaita, jotka vievät aikaamme ja energiaamme. Kurssilla teemme myös paljon erilaisia rentoutusharjoituksia sekä lopuksi työstämme itsellemme hyvinvoinnin visiokartan. Työskentelemme itsellemme, mutta asioista keskustellen. Teemme tehtäviä yksin ja ryhmissä.

Ota mukaan muistiinpanovälineet. Perjantaiksi makuualusta ja mahdollisesti myös tyyny ja peitto. Lauantain aloitamme ulkona sään salliessa. Ota mukaan lämpöiset vaatteet. Lauantaille ota mukaan myös pino aikakausilehtiä, sakset ja liimaa.

Kurssi sopii kaikille omasta hyvinvoinnistaan kiinnostuneille. 

Aikataulu:

Perjantaina klo 17-19.30, lauantaina klo 9.00-15.30

Kouluttaja:

Birgit Nurmela
Yrittäjä, Perinteinen jäsenkorjaaja, Hyvinvointivalmentaja (Life Coach LCA), rentoutushoitaja

Hinta:

Kurssimaksu 65 € (sis. opetus ja kurssimateriaali)
Lisämaksusta ruokailu 14 € (sis. la lounas ja päiväkahvi)
Lisämaksusta majoitus 40 € 2 hengen huoneessa (sis. pe iltapala ja la aamupala)

Ilmoittautuminen, peruutusehdot ja lisätiedot:

Ilmoittaudu mukaan vimeistään 27.3.2022. Kurssille osallistumisen voi perua maksutta ilmoittautumispäivään mennessä. Ilmoittautumisajan jälkeen tehdyistä peruutuksista perimme 50 % kurssimaksusta. Peruuttamatta jätetyistä ilmoittautumisista perimme täyden kurssimaksun. Kaikille kurssille ilmoittautuneille lähetetään kutsukirje ja kurssiohjelma sähköpostitse noin 10 päivää ennen kurssin alkua.

Kurssin toteutuminen edellyttää 8 ilmoittautunutta. Mahdollisesta kurssin peruuntumisesta ilmoitamme ensisijaisesti sähköpostitse. Kurssimaksun maksamista varten saat laskun postitse kurssin jälkeen. Ilmoittautumisajan jälkeen voi vielä tiedustella onko kurssilla tilaa.

Kauhajoen opisto
toimisto puh. 020 765 9230, keo(at)keo.fi
koulutussuunnittelija puh. 0400 536 916, kurssit(at)keo.fi