Lyhytkurssit

Johda omaa polkuasi - ole se kuka olet

Ajankohta: 28.-29.1.2022

Meillä on haitallisia uskomuksia, mutta myös vahvuutta ottaa käyttöön oma voima. Olemme osa sukumme ja perheemme historiaa. Tällä kurssilla opimme tuntemaan itseämme paremmin.  Käymme läpi rooleja ja persoonallisuuttamme. Etsimme menestystekijöitä, jotka mahdollistavat löytämään oman suunnan ja unelmat. Kurssilla teemme myös rentoutusharjoituksia. Lopuksi teemme unelmamme kuviksi eli unelmakartan.

Ota mukaan muistiinpanovälineet. Perjantaille makuualusta ja mahdollisesti tyyny ja peitto. Lauantaille värikynät, liidut tms. pino aikakausilehtiä, sakset ja liimaa.

Kurssi sopii kaikille omasta hyvinvoinnistaan kiinnostuneille. 

Aikataulu:

Perjantaina klo 17-19.30, lauantaina klo 9.00-15.30

Kouluttaja:

Birgit Nurmela
Yrittäjä, Perinteinen jäsenkorjaaja, Hyvinvointivalmentaja (Life Coach LCA), rentoutushoitaja

Hinta:

Kurssimaksu 65 € (sis. opetus ja kurssimateriaali)
Lisämaksusta ruokailu 14 € (sis. la lounas ja päiväkahvi)
Lisämaksusta majoitus 40 € 2 hengen huoneessa (sis. pe iltapala ja la aamupala)

Ilmoittautuminen, peruutusehdot ja lisätiedot:

Ilmoittaudu mukaan vimeistään 16.1.2022. Kurssille osallistumisen voi perua maksutta ilmoittautumispäivään mennessä. Ilmoittautumisajan jälkeen tehdyistä peruutuksista perimme 50 % kurssimaksusta. Peruuttamatta jätetyistä ilmoittautumisista perimme täyden kurssimaksun. Kaikille kurssille ilmoittautuneille lähetetään kutsukirje ja kurssiohjelma sähköpostitse noin 10 päivää ennen kurssin alkua.

Kurssin toteutuminen edellyttää 8 ilmoittautunutta. Mahdollisesta kurssin peruuntumisesta ilmoitamme ensisijaisesti sähköpostitse. Kurssimaksun maksamista varten saat laskun postitse kurssin jälkeen. Ilmoittautumisajan jälkeen voi vielä tiedustella onko kurssilla tilaa.

Kauhajoen opisto
toimisto puh. 020 765 9230, keo(at)keo.fi
koulutussuunnittelija puh. 0400 536 916, kurssit(at)keo.fi