Lyhytkurssit

Kraniohoito tutuksi - täydennyskoulutus koirahierojille

Ajankohta:

25.-26.8.2023 (täynnä)
19.-20.1.2024

Koulutuksen sisältö:

Kraniosakraaliterapia on kevyt manuaalinen hoitomuoto, mikä perustuu aivo-selkäydinnesteen kiertoon, sen rytmin tunnistamiseen, ja sen kiertoa estävien kuormitusten vapauttamiseen kevyen kosketuksen avulla.

Kraniosakraaliterapian vaikutus on hyvin kokonaisvaltainen ja hoito vaikuttaa mm. hermoston toimintaan, hormonaaliseen toimintaan, nestekiertoon eli lymfajärjestelmään, luustoon ja sisäelimiin sekä psyykkiseen hyvinvointiin. Hoidon tavoitteena on tukea kehon luontaista taipumusta tasapainoon ja herätellä kehon itsekorjautumismekanismia.

Kraniohoito tutuksi  -kurssilla tutustutaan kranioon hoitomuotona ja opetellaan turvallisia perushoitotekniikoita. Kurssille osallistuvalla on oltava hyvät pohjatiedot koiran anatomiasta. Koulutus on täydennyskoulutusta valmistuneille koirahierojille. Kurssilla tarvitaan osallistujien omia koiria käytännön harjoituksia varten.

Aikataulu:

perjantaina klo 17.15-20.45, lauantaina 9.00-18.15

Kouluttaja:

Miia Manner
Hevoshieroja AT, Koirahieroja OMT, AT, Kraniohoitaja
Lisätietoja:  MM-Kehonhuoltopalvelut Hevos- ja koirahieroja Tmi Miia Manner

Hinta:

Kurssimaksu 265 € (sis. opetus, materiaalit)
Majoitus 30 € (sis. koirahuoneen)
Ruokapaketti 1 majoittujille: 30 € (pe iltapala, la aamupala, lounas, kahvi ja päivällinen)
Ruokapaketti 2: 30 € (pe iltapala, lounas, kahvi ja päivällinen)

Ilmoittautuminen, peruutusehdot ja lisätiedot:

Ilmoittaudu mukaan elokuun kurssille viimeistään 6.8.2023 ja tammikuun kurssille viimeistään 14.12.2023. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Kerro ilmoittautuessasi valmistusvuotesi ja oppilaitos, josta olet valmistunut koirahierojaksi. Ilmoita myös onko sinulla mukana koiraa, jota voi käyttää opetustilanteessa.

Kurssille osallistumisen voi perua maksutta ilmoittautumispäivään mennessä. Ilmoittautumisajan jälkeen tehdyistä peruutuksista perimme 50 % kurssimaksusta. Peruuttamatta jätetyistä ilmoittautumisista perimme täyden kurssimaksun. Kaikille kurssille ilmoittautuneille lähetetään kutsukirje ja kurssiohjelma sähköpostitse noin 15 päivää ennen kurssin alkua. Kurssin toteutuminen edellyttää 8 ilmoittautunutta. Mahdollisesta kurssin peruuntumisesta ilmoitamme ensisijaisesti sähköpostitse.

Ilmoittautumisajan jälkeen voi vielä tiedustella onko kurssilla tilaa.

Kurssimaksu maksetaan etukäteen. Saat maksamista varten laskun sähköpostiisi noin 15 päivää ennen kurssin alkua. 

Kauhajoen opisto
toimisto puh. 020 765 9230, keo(at)keo.fi
koulutussuunnittelija puh. 0400 536 916, kurssit(at)keo.fi

Lyhytkurssit