Lyhytkurssit

Korujen valukurssi

Ajankohta avoin

Peruskurssilla keskitytään hiekkavalujen tekoon tinasta, pronssista ja/tai hopeasta. Valamme erilaisia koruja, solkia ja pienesineitä. Opinnot aloitetaan teoriaopinnoin ja valutöitä suunnitellaan mm. fimomassasta.

Kurssille voivat tulla kaikki metallivalutekniikasta ja korumuotoilusta kiinnostuneet nuoret, nuoret aikuiset ja muutkin täysi-ikäiset. Kurssi sopii hyvin vasta-alkajille metallivalutekniikan alkeiskurssina. Kurssilla on opiston omia opiskelijoita, mutta mikäli tilaa on, niin kurssille voi osallistua ulkopuolisiakin.

Kouluttajana kurssilla toimii Assi Sahlman.

Aikataulu:

maanantaina 12.00-15.45
tiistaina klo 9.00-13.45
keskiviikkona klo 9.00-13.45
torstaina klo 9.00-13.45
perjantaina klo 9.00-13.45

Kurssin laajuus on 25 opetustuntia

Kurssin hinta on 100€/hlö (sis. opetus ja perustarvikkeet). Opettajalle maksetaan lisäksi valmiin työn raaka-ainekulu painon mukaan. 

Ruokailu 10 €/lounas
Majoitus 60 € (4 yötä omin liinavaattein)
Ruokapaketti majoittujalle 98 € (sis. aamupala ti-pe, lounaat ja päivälliset)

Ilmoittautuminen ja lisätiedot:

Ilmoittaudu mukaan viimeistään x.x.202x.

Kauhajoen opisto
toimisto puh. 020 765 9230, keo(at)keo.fi

Kurssille osallistumisen voi perua maksutta ilmoittautumispäivään mennessä. Ilmoittautumisajan jälkeen tehdyistä peruutuksista perimme 50 % kurssimaksusta. Peruuttamatta jätetyistä ilmoittautumisista perimme täyden kurssimaksun. Kaikille kurssille ilmoittautuneille lähetetään kutsukirje sähköpostitse ilmoittautumispäivän jälkeen. Kurssimaksun maksamista varten saat laskun postitse kurssin jälkeen. Ilmoittautumisajan jälkeenkin kannattaa kysyä onko kurssilla tilaa.