Lyhytkurssit

Kuumakivihieronnan kurssi

Ajankohta:

13.-15.5.2022 (kurssi on täynnä, voit ilmoittautua varapaikalle)

Laajuus:

15 opetustuntia

Kuumakivihieronta on tuhansia vuosia vanha hoitomuoto. Kiviä on käytetty mm. puhdistushoidoissa, erilaisten kiputilojen ja hermostollisten ongelmien hoidossa. Nykyään kuumakivihierontaa käytetään rentouttamishoitona. Hoito onkin suosittua ja sopii lähes kaikille.

Kurssilla käydään läpi kuumakivihieronnan historiaa, käyttöaiheita ja ennen kaikkea opitaan tekemään rentouttava kuumakivihieronta. Hanki kurssia varten itsellesi etukäteen kivisetti. Kivipaketissa on hyvä olla kiviä ainakin 30 kpl sekä opaalin muotoinen kattila. Kurssilla on oltava omat kivet mukana.

Kurssi sopii kaikille tästä hoidosta kiinnostuneille.

Aikataulu:

pe klo 18-20.45, la 9-15.45, su 9-14.00

Kouluttaja:

Auni Kettunen, hieroja, terveydenhoitaja, Voice massage- terapeutti

Hinta:

199 € sisältäen opetuksen, kurssimateriaalin, pe-iltapalan, lounaat ja kahvit tai 229 € sisältäen opetuksen, materiaalit ja majoituksen täyshoidolla.

Ilmoittautuminen, peruutusehdot ja lisätiedot:

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 10.4.2022. Kurssille osallistumisen voi perua maksutta ilmoittautumispäivään mennessä. Ilmoittautumisajan jälkeen tehdyistä peruutuksista perimme 50 % kurssimaksusta. Peruuttamatta jätetyistä ilmoittautumisista perimme täyden kurssimaksun. Kaikille kurssille ilmoittautuneille lähetetään kutsukirje ja kurssiohjelma sähköpostitse noin 10 päivää ennen kurssin alkua. Kurssin toteutuminen edellyttää 8 ilmoittautunutta. Mahdollisesta kurssin peruuntumisesta ilmoitamme ensisijaisesti sähköpostitse. Kurssimaksun maksamista varten saat laskun postitse kurssin jälkeen. Ilmoittautumisajan jälkeen voi vielä tiedustella onko kurssilla tilaa.

Kauhajoen opisto
toimisto puh. 020 765 9230, keo(at)keo.fi
koulutussuunnittelija puh. 0400 536 916, kurssit(at)keo.fi