Lyhytkurssit

Kuumakivihieronnan kurssi

Ajankohta:

2.-4.12.2022

Laajuus:

15 opetustuntia

Kuumakivihieronta on tuhansia vuosia vanha hoitomuoto. Kiviä on käytetty mm. puhdistushoidoissa, erilaisten kiputilojen ja hermostollisten ongelmien hoidossa. Nykyään kuumakivihierontaa käytetään rentouttamishoitona. Hoito onkin suosittua ja sopii lähes kaikille.

Kurssilla käydään läpi kuumakivihieronnan historiaa, käyttöaiheita ja ennen kaikkea opitaan tekemään rentouttava kuumakivihieronta.

Hanki kurssia varten itsellesi etukäteen kivisetti. Kivipaketissa on hyvä olla kiviä ainakin 30 kpl sekä opaalin muotoinen kattila. Opistolla on myös muutama kivi-kattilapaketti lainattavaksi, jotka tulee varata etukäteen.  

Kurssi sopii kaikille tästä hoidosta kiinnostuneille.

Aikataulu:

pe klo 18-20.45, la 9-15.45, su 9-14.00

Kouluttaja:

Auni Kettunen, hieroja, terveydenhoitaja, Voice massage- terapeutti

Hinta:

199 € sisältäen opetuksen, kurssimateriaalin, pe-iltapalan, lounaat ja kahvit tai 229 € sisältäen opetuksen, materiaalit ja majoituksen täyshoidolla.

Ilmoittautuminen, peruutusehdot ja lisätiedot:

Ilmoittaudu mukaan  viimeistään 1.11.2022. Kurssille osallistumisen voi perua maksutta ilmoittautumispäivään mennessä. Ilmoittautumisajan jälkeen tehdyistä peruutuksista perimme 50 % kurssimaksusta. Peruuttamatta jätetyistä ilmoittautumisista perimme täyden kurssimaksun. Kaikille kurssille ilmoittautuneille lähetetään kutsukirje ja kurssiohjelma sähköpostitse noin 10 päivää ennen kurssin alkua. Kurssin toteutuminen edellyttää 8 ilmoittautunutta. Mahdollisesta kurssin peruuntumisesta ilmoitamme ensisijaisesti sähköpostitse. Kurssimaksu maksetaan etukäteen. Saat maksamista varten laskun sähköpostiisi 10 päivää ennen kurssin alkua. Ilmoittautumisajan jälkeen voi vielä tiedustella onko kurssilla tilaa.

Kauhajoen opisto
toimisto puh. 020 765 9230, keo(at)keo.fi
koulutussuunnittelija puh. 0400 536 916, kurssit(at)keo.fi