Lyhytkurssit

Kuvanveistokurssi

Ajankohta:

Ajankohta avoin

Kuvanveistokurssin tavoitteena on oppia kuvanveiston ja plastisen sommittelun perusteet. Opiskelija oppii kurssin aikana hallitsemaan sekä perinteisen muovailutekniikan, että kertamuotin käytön kipsivalussa. Lisäksi paneudutaan kolmiulotteisen tilan hahmottamiseen piirustus- ja muovailutehtävien kautta. Kurssin aikana tutustutaan luennon kautta myös kuvanveiston eri esiintymismuotoihin nykytaiteessa. Opiskelu tapahtuu harjoitustehtävien ja tiiviin henkilökohtaisen ohjauksen kautta.

Kurssilla on opiston omia opiskelijoita, mutta mikäli tilaa on, niin kurssille voivat tulla kaikki kuvataiteesta ja kuvanveistosta kiinnostuneet nuoret, nuoret aikuiset ja muutkin täysi-ikäiset joko kuvataidealan kokemuksella varustettuna tai ilman. Kurssi sopii hyvin myös vasta-alkajille kuvanveiston alkeiskurssina. 

Huom. halutessasi voit osalllstua myös Kuvanveiston jatkokurssille XXXX, jossa voit syventää taitojasi. Ilmoittaudu tähän erikseen. 

Kouluttaja:

Simo Saarikoski (Kuvataiteilija AMK)

Aikataulu:

maanantaina 12.00-15.45
tiistaina klo 9.00-13.45
keskiviikkona klo 9.00-13.45
torstaina klo 9.00-13.45
perjantaina klo 9.00-13.45

Kurssin laajuus on 25 opetustuntia

Kurssin hinta on 100€/hlö (sis. opetus ja perustarvikkeet).
Ruokailu 10 €/lounas
Majoitus 60 € (4 yötä omin liinavaattein)
Ruokapaketti majoittujalle 98 € (sis. aamupala ti-pe, lounaat ja päivälliset)

Ilmoittautuminen ja lisätiedot:

Ilmoittaudu mukaan viimeistään x.x.202x.

Kurssille osallistumisen voi perua maksutta ilmoittautumispäivään mennessä. Ilmoittautumisajan jälkeen tehdyistä peruutuksista perimme 50 % kurssimaksusta. Peruuttamatta jätetyistä ilmoittautumisista perimme täyden kurssimaksun. Kaikille kurssille ilmoittautuneille lähetetään kutsukirje sähköpostitse ilmoittautumispäivän jälkeen. Kurssimaksun maksamista varten saat laskun postitse kurssin jälkeen. Ilmoittautumisajan jälkeenkin kannattaa kysyä onko kurssilla tilaa.

Kauhajoen opisto
toimisto puh. 020 765 9230, keo(at)keo.fi