Hyvinvointivalmentaja

Hakuaikaa 14.7.2023 saakka, koulutus alkaa 14.8.2023.

Kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tavoitteleminen on nyt halutumpaa kuin koskaan! Ihmiset kaipaavat lihaskunnon kohottamisen lisäksi myös henkisen hyvinvoinnin ohjaamista. Hyvinvointivalmentajan koulutus avaa Sinulle ovet liikunta- ja hyvinvointialalle, jossa pääset työskentelemään erilaisten ihmisten parissa. 

Opintojen avulla löydät omat mielenkiinnon kohteesi laajalta hyvinvointi- ja liikunta-alalta, ja voit hyödyntää vahvuuksiasi kokonaisvaltaisena hyvinvoinnin ammattilaisena tarjotessa monipuolisesti hyvinvointi- ja liikuntapalveluja asiakkaillesi. Opinnot tukevat tulevaa tai jo olemassa olevaa yrittäjyyttäsi, antaen osaamista ja ideoita hyvinvointipalvelujesi kehittämiseen. Aiempaa työkokemusta tai opintoja hyvinvointi- tai liikunta-alalta emme edellytä. Opiskelu on päätoimista ja toteutetaan lähiopintoina viitenä päivänä viikossa. Opetuksessa painotetaan kontaktiopetusta etäopetuksen sijaan. Itsenäistä opiskelua on mahdollisimman vähän, jolloin koulutuksen aikana kykenet omaksumaan suuremman tietämäärän. Oppiminen on ohjattua, tehostettua ja taattua!

Perusopinnoissa käymme läpi tutkittuun tietoon pohjautuvia menetelmiä fyysisen hyvinvoinnin saavuttamiseksi ja ylläpysymiseksi. Halutessasi voit integroida Personal trainer (APT®) –opinnot lukuvuoteesi.

Syventävissä opinnoissa pureudumme henkisen hyvinvoinnin edistämisen keinoihin.  Koulutus on nyt päivitetty vastaamaan työelämän vaatimuksia uudistetun kurssisisällön myötä, ja on entistä kattavampi.

KOULUTUS PITÄÄ SISÄLLÄÄN

muun muassa…

 • Joogan perusteet

 • Henkisen valmentautumisen opintokokonaisuuden

  • Itsensä johtamisen & life coaching-opintokokonaisuuden 

 • Työhyvinvoinnin opintokokonaisuuden
 • Intialaisen päähieronnan opintokokonaisuuden
 • Anatomian ja fysiologian opintokokonaisuuden
 • Tule-sairauksien opintokokonaisuuden
 • Luontoliikunnan mahdollisuudet mielen ja kehon hyvinvoinnin edistäjänä -kurssin
 • Ravitsemus osana kokonaisvaltaista hyvinvointia -kurssin
 • Liikunnanohjaamisen (sekä yksilö- että ryhmäliikunnan) opintokokonaisuuden
  • Vesiliikunnan teoriaopintoja sekä käytännön harjoittelua
  • Erityisliikunnan teoriaopintoja sekä käytännön harjoittelua
 • Ensiaputaitojen kurssin
 • Markkinointi ja yrittäjyys hyvinvointialalla -kurssin

Lisäksi opinnoissa tutustutaan mm. elämysliikuntaan, palautumiseen, kehonhuoltoon sekä urheiluhieronnan perusteisiin. Koulutukseen sisältyy lyhyempiä kursseja uneen, tunteisiin, arvomaalimaan, motivaatioon, stressiin, rentoutumiskeinohin sekä omien voimavarojen lisäämiseen liittyen.

Opintojen aikana tuemme opiskelijoiden omaa hyvinvointia. Kauhajoen opisto tarjoaa hyvinvointilinjojen opiskelijoille puitteet fyysisestä kunnosta huolehtimiseen, esim kuntosaliharjoittelun tai vesiliikunnan keinoin ilmaiseksi Kauhajoen Virkistysuimala Virkussa!

 

TÄYDENTÄVÄT OPINNOT

Opiston lyhytkurssien tarjonta kannattaa ottaa huomioon omaa opintokokonaisuutta suunnitellessa. Lyhytkurssit lisämaksusta. Tutustu Opiston lyhytkursseihin tästä.

Suosittelemme lisäksi opiston avoimen yliopiston kursseja tukemaan opintojasi. Voit valita koko perusopintokokonaisuuden tai yksittäisiä opintojaksoja. Tutustu avoimen yliopiston kursseihin tästä.

OPINTOMAKSUT

Lisää tietoa opintomaksuista, opintotuesta, opintorahasta ja asumistuesta löydät tästä linkistä.
Voit hakea opintoihisi opintoseteliä, jos sellainen myönnetään täysimääräisenä, jää opintojen hinnaksi pienimmillään n. 400 €. 

HAKEMINEN

Hyvinvointivalmentajan koulutukseen haet linkistä löytyvällä hakulomakkeella kohdasta liikunta ja hyvinvointi.

JULKINEN LIIKENNE

Bussiliikenteen aikataulut opistolle voit tarkistaa tästä linkistä.

LISÄTIETOA KOULUTUKSESTA

Koulutusta koskevat tiedustelut Kauhajoen opiston toimistosta

Sähköposti: keo(at)keo.fi

Puhelin: 020 7659230

Linjan esitteitä voit tilata tästä.

Liikunta ja hyvinvointikoulutus

Hieroja & Personal trainer

Personal trainer

Seniori Personal trainer

Hyvinvointivalmentaja