Hyvinvointivalmentaja

Seuraava koulutus alkaa ja päättyy: 11.8.2022–25.5.2023

Kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tavoitteleminen on nyt halutumpaa kuin koskaan! Ihmiset kaipaavat lihaskunnon kohottamisen lisäksi myös henkisen hyvinvoinnin ohjaamista. Hyvinvointivalmentajan koulutus avaa Sinulle ovet liikunta- ja hyvinvointialalle, jossa pääset työskentelemään erilaisten ihmisten parissa.

Opintojen avulla löydät omat mielenkiinnon kohteesi laajalta liikunta- ja hyvinvointialalta, ja voit hyödyntää vahvuuksiasi kokonaisvaltaisena hyvinvoinnin ammattilaisena tarjotessa monipuolisesti liikunta- ja hyvinvointivointipalveluja asiakkaillesi. Opinnot tukevat tulevaa tai olemassa olevaa yrittäjyyttäsi, antaen osaamista ja ideoita hyvinvointipalvelujen kehittämiseen. Aiempaa työkokemusta tai opintoja liikunta- tai hyvinvointialalla emme edellytä. Opiskelu on päätoimista.

Opinnoissa käymme läpi tutkittuun tietoon pohjautuvia menetelmiä fyysisen kunnon tukemiseksi sekä henkisen hyvinvoinnin edistämiseksi. Koulutus on nyt päivitetty vastaamaan työelämän vaatimuksia uudistetun kurssisisällön myötä, ja on entistä kattavampi.

KOULUTUS PITÄÄ SISÄLLÄÄN

muun muassa…

 • Joogan perusteet

 • Henkisen valmentautumisen opintokokonaisuuden

  • Itsensä johtamisen & life coaching-opintokokonaisuuden 

 • Työhyvinvoinnin opintokokonaisuuden
 • Intialaisen päähieronnan opintokokonaisuuden
 • Anatomian ja fysiologian opintokokonaisuuden
 • Tule-sairauksien opintokokonaisuuden
 • Luontoliikunnan mahdollisuudet mielen ja kehon hyvinvoinnin edistäjänä -kurssin
 • Ravitsemus osana kokonaisvaltaista hyvinvointia -kurssin
 • Liikunnanohjaamisen (sekä yksilö- että ryhmäliikunnan) opintokokonaisuuden
  • Vesiliikunnan teoriaopintoja sekä käytännön harjoittelua
  • Erityisliikunnan teoriaopintoja sekä käytännön harjoittelua
 • Ensiaputaitojen kurssin

Lisäksi opinnoissa tutustutaan mm. elämysliikuntaan, palautumiseen, kehonhuoltoon sekä urheiluhieronnan perusteisiin. Koulutukseen sisältyy lyhyempiä kursseja uneen, tunteisiin, arvomaalimaan, motivaatioon, stressiin, rentoutumiskeinohin sekä omien voimavarojen lisäämiseen liittyen.

Opintojen aikana tuemme opiskelijoiden omaa hyvinvointia. Kauhajoen opisto tarjoaa hyvinvointilinjojen opiskelijoille puitteet fyysisestä kunnosta huolehtimiseen, esim kuntosaliharjoittelun tai vesiliikunnan keinoin ilmaiseksi Virkistysuimala Virkussa.

 

TÄYDENTÄVÄT OPINNOT

Opiston lyhytkurssien tarjonta kannattaa ottaa huomioon omaa opintokokonaisuutta suunnitellessa. Lyhytkurssit lisämaksusta. Tutustu Opiston lyhytkursseihin tästä.

Suosittelemme lisäksi opiston avoimen yliopiston opintoja tukemaan opintojasi. Voit valita koko perusopintokokonaisuuden tai opintojaksoja. Tutustu avoimen yliopiston opintoihin tästä.

OPINTOMAKSUT

Lisää tietoa opintomaksuista, opintotuesta, opintorahasta ja asumistuesta löydät tästä linkistä.
Voit hakea opintoihisi opintoseteliä, jos sellainen myönnetään täysimääräisenä, jää opintojen hinnaksi pienimmillään n. 400 €. 

HAKEMINEN

Hyvinvointivalmentajan koulutukseen haet linkistä löytyvällä hakulomakkeella kohdasta liikunta ja hyvinvointi.

LISÄTIETOA KOULUTUKSESTA

Koulutusta koskevat tiedustelut Kauhajoen opiston toimistosta

Sähköposti: keo(at)keo.fi

Puhelin: 020 7659230

Linjan esitteitä voit tilata tästä.

Liikunta ja hyvinvointikoulutus

Hieroja & Personal trainer

Personal trainer

Hyvinvointivalmentaja