Avoin yliopisto

Avoin yliopisto

Järjestämme avoimen yliopiston opintoja yhteistyössä Jyväskylän yliopiston ja Itä-Suomen yliopiston opintovaatimusten mukaisesti.

Avoimessa yliopistossa voi opiskella joustavasti erilaisissa elämäntilanteissa: työn ohella, työttömänä, välivuoden aikana, opinto- tai muulla vapaalla, eläkkeellä tai vaikkapa osana muita päätoimisia opintoja.

Perusopintokokonaisuudet alkavat elo-syyskuussa. Yksittäisiä opintojaksoja voi suorittaa ympäri vuoden. Avoimeen yliopisto-opetukseen osallistuminen on omaehtoista, maksullista ja sivutoimista. Avoimeen yliopisto-opetukseen voi osallistua pohjakoulutuksesta, iästä ja opintojen tavoitteista riippumatta.

Tutustu avoimen yliopiston opintotarjontaan alla olevista linkeistä. Tarkemmat tiedot mm. opintokokonaisuuden sisällöstä, ilmoittautumisesta ja maksuista löytyvät jokaisen kurssin kohdalta.

AVOIMEN YLIOPISTON LUKUVUODEN 2022-2023 OPETUSTARJONTA KAUHAJOEN OPISTOLLA:

Kasvatustieteen perusopinnot

25 op

Jyväskylän yliopisto

Lue lisää

Ravitsemustieteen perusopinnot

26 op

Itä-Suomen yliopisto

Lue lisää

Markkinoinnin perusopinnot

26-30 op

Itä-Suomen yliopisto

Lue lisää

llmoittautumisajan päättymisen jälkeen saat kutsukirjeen opiskelun aloituskokoontumiseen sähköpostitse. Vasta kutsukirjeen saatuasi voit ilmoittautua yliopiston opintotietokantoihin sähköpostikutsussa olevan erillisen ohjeen mukaisesti.

AVOIMEN YLIOPISTON TENTTIPÄIVÄT:

Tentit pidetään avoimen yliopiston yleisinä tenttipäivinä Kauhajoen opiston päärakennuksessa, osoitteessa Järvikyläntie 92. Kauhajoen opistolla järjestettäviin opintoihin ilmoittautuneet opiskelijat ilmoittautuvat tenttiin opiston koulutussuunnittelijalle 14 päivää ennen tenttiä akatemia(at)keo.fi tai p. 0400-536 916.

Siirtotentit: Jos opiskelija opiskelee jossain muualla kuin Kauhajoen opistolla, hänellä on mahdollisuus osallistua maksulliseen siirtotenttiin, mikäli tenttipäivät sopivat opiston ohjelmaan. Opiskelijan tulee itse hyväksyttää omalta tentaattorilta lupa mahdolliseen siirtotenttiin. Siirtotentin valvontamaksu on 30€.

LISÄTIETOJA OPINNOISTA:

Kauhajoen opisto
koulutussuunnittelija
0400-536 916
akatemia(at)keo.fi

Muu koulutus

Avoin yliopisto