Avoin yliopisto

Markkinoinnin perusopinnot, Itä-Suomen yliopisto

Kuvaus:

Markkinoinnin opintokokonaisuudessa käsitellään markkinoiden rakenteita ja toimintaa, kilpailustrategioita, kuluttajakäyttäytymistä ja markkinointiviestintää sekä markkinoinnin suunnittelua ja johtamista. Voit syventyä myös vastuullisen markkinoinnin, kansainvälisen liiketoiminnan tai vähittäiskaupan teemoihin. Opinnot suoritettuasi ymmärrät markkinoinnin osana yritysten ja organisaatioiden ydintoimintoja.

Opintojen jälkeen osaat soveltaa markkinoinnin peruskäsitteitä liiketoimintaan, tunnistat kysyntään ja kilpailuun liittyviä haasteita ja ymmärrät, miten asiakkaan kokemus tuotteesta tai palvelusta muodostuu.

Sisältö:

Voit suorittaa sinua kiinnostavia yksittäisiä opintojaksoja. 

Pakollinen opintojakso 6 op:

  • Markkinoinnin perusteet 6 op 

Valitaan vähintään 19 op seuraavista:

  • Vastuullinen liiketoiminta 6 op
  • International Business 6 op
  • Strateginen vähittäiskaupan johtaminen 6 op
  • Oman osaamisen tuotteistaminen 2 op
  • Kuluttajakäyttäytyminen 6 op
  • Organisaatioviestintä 6 op
  • Markkinoinnin johtaminen 6 op

Kohderyhmä:

Markkinoinnin opinnot sopivat kaikille markkinoinnista, asiakkaista ja innovaatioista kiinnostuneille. Opinnot antavat valmiuksia toimia erilaisissa markkinoinnin asiantuntija-, suunnittelu- ja kehittämistehtävissä.

Suoritustapa:

Verkko-opiskelu. Opetus on Itä-Suomen yliopiston kauppatieteiden opetussuunnitelman mukaista ja opetuksesta vastaavat Joensuun ja Kuopion kampusten opettajat. 

Hinta:

Opintojen hinta on 15 €/opintopiste.  Opiston omat opiskelijat saavat alennusta avoimen yliopiston opintomaksuista.  

Ilmoittautuminen:

Voit ilmoittautua opintokokonaisuuteen tai opintojaksoille.  llmoittautuminen tulee ensin tehdä Kauhajoen opistoon ja sen jälkeen avoimen yliopiston opintoihin koulutussuunnittelijan ohjeen mukaan. 

Ilmoittaudu yksittäisille opintojaksoille seuraavasti; opintojaksoille tulevat ilmoittautuvat opintokokonaisuuteen ja ilmoittautumislomakkeen ”Muuta tärkeää asiaa” kohdassa täsmentävät kurssit, joita ilmoittautuminen koskee. Katso opintojaksokuvauksien kohdalta viimeinen ilmoittautumispäivä. 

Lisätiedot:

Kauhajoen opisto
akatemia(at)keo.fi
0400-53 6916