Asuminen

Opistolla asuminen on opiskelijoille maksutonta!

Opiston asuntoloissa asuminen on opiskelijoille maksutonta. Maksuton majoitus sisältää asumisen kahden hengen huoneessa, lisämaksusta on myös yhden hengen huoneita saatavana rajoitetusti. Ole kuitenkin kärppänä tilanteessa ja varaa opintopaikkasi heti, opiskeluoikeus opistossa sisältää myös asumisoikeuden opintojesi ajan, mutta asuntolapaikkoja on  rajoitetusti, joten toimi heti!
Opisto pystyy majoittamaan n. 80 opiskelijaa. Valoisat ja tarkoituksenmukaisesti kalustetut huoneet ovat viihtyisiä ja tilavia. Jokaiselle opiskelijalle löytyy asunnoista riittävästi säilytystilaa henkilökohtaisia tavaroita varten.

Kaikissa huoneissa soluasuntoja lukuunottamatta on oma suihku ja WC. Opiskelijoiden käytössä ovat myös vaatehuoltotilat, kuntosali, vapaa tietokoneiden ja internetin käyttöoikeus, tv, sekä sanoma- ja viikkolehtiä luettavaksi. Kirjastoauto palvelee opiskelijoita opiston pihapiirissä. Täysi-ikäinen opiskelija voi halutessaan sopimuksen mukaan asua opiston asuntolassa lisämaksutta viikonloppuisin opintojensa aikana.

Opiskelija voi myös asua kotonaan opintojen aikana, silloin hän järjestää itse päivittäiset matkat.

Kotoaan kulkevan opiskelijan opintomaksu sisältää päivittäin opetuksen ja lounaan. Opistolla asuvan opintomaksu sisältää opetuksen, asumisen 2 hengen huoneessa, aamupalan (ti-pe), lounaan (ma-pe), sekä näiden lisäksi päivällisen (ma-to). Opistolla asuva opiskelija on myös täysaikavakuutettu.

Asumisen ja opetuksen lisäksi saat myös uusia tuttavia ja kavereita, uusia tavoitteita ja päämääriä sekä uusia hyviä harrastuksia. Tule kokemaan unohtumaton lukuvuosi kanssamme.

Kauhajoen Opiston asuntola