Kuvataide

  • Haku käynnissä 31.7.2024 saakka
  • Koulutus alkaa 14.8.2024
  • Koulutuksen kesto 10 kuukautta
  • Opiskelu on päätoimista ja oikeuttaa opintotukeen

Koulutus toteutetaan etä- ja lähiopetuksena.

Opiskelu on hyvin käytännönläheistä ja yksilölliseen opetussuunnitelmaan perustuvaa. Koulutus toteutetaan opiskelijakohtaisesti sekä etä- että lähiopetuksena. Sinua valmennetaan myös henkisesti kuvataidekentän kohtaamiseen. Sinulla on opiskelun päätyttyä hyvä kokonaiskäsitys siitä, millainen kuvataidemaailma on ja kuinka se toimii.

Klassiset perustekniikat tulevat sinulle tutuiksi, mutta oman kuvataiteellisen ajattelun kehittyminen on silti tärkein tavoite.

Voit hakea opintoihisi opintoseteliä, jos sellainen myönnetään täysimääräisenä, jää opintojen hinnaksi pienimmillään n. 400 €. 
Tietoa opintomaksuista, opintotuesta, opintorahasta ja asumistuesta löydät tästä linkistä.

KESKEINEN OPISKELUSISÄLTÖ

Kuvataiteessa tehdään erilaisia teoksia piirtäen, maalaten, grafiikan keinoin, veistäen, valokuvaamalla ja uudempia keinoja kokeillen. Ja mikä parasta, saat aina myös henkilökohtaista ohjausta ja palautetta töistäsi.

Harjoittelemme yhdessä eri oppilaitosten pääsykokeisiin liittyvien ennakkotehtävien tekoa. Luonnollisesti omat ennakkotehtävänsä jokainen tekee itse, mutta oma tuttu raati auttaa sinua kehittymään myös itsearvioinnissa.

 

Maalausta

Opiskelemme taiteen perusteoriaa mm. materiaaleista, väriopista ja sommittelusta sekä opimme soveltamaan niitä omassa työskentelyssä. Tutustumme taidehistoriaan ja nykytaiteeseen lyhyinä katsauksina. Lisäksi tutustumme lyhyesti graafiseen suunnitteluun ja taiteen uusiin suuntauksiin, sekä järjestämme mahdollisesti myös oman näyttelyn.

VALINNAISIA OPINTOJA

Valinnaisiksi oppiaineiksi voit valita erilaisia lyhytkursseja tai vaikkapa approbatur-arvosanan suorittamisen avoimessa yliopistossa Kauhajoella. Opiskelu pienessä ryhmässä on tiivistä ja eteenpäin vievää.

OPINTOMAKSUT

Lisää tietoa opintomaksuista, opintotuesta, opintorahasta ja asumistuesta löydät tästä linkistä. Voit hakea opintoihisi opintoseteliä, jos sellainen myönnetään täysimääräisenä, jää opintojen hinnaksi pienimmillään n. 400 €.

HAKEMINEN

Kuvataiteen opintosuuntaan haet linkistä löytyvällä hakulomakkeella.
Linjan esitteitä voit tilata tästä.

JULKINEN LIIKENNE

Bussiliikenteen aikataulut opistolle voit tarkistaa tästä linkistä.

LISÄTIETOJA

Jussi Luoma, puh. 050 320 4455
jussi.luoma(at)keo.fi

Taide ja kulttuurilinjat

Graafinen Suunnittelu

Kuvataide

Mediataide - Pelivisio

Taidekoulu - Art Line

Radiotoimittaja